Our Story

Flera framgångsrika östgötska företag och personer berättar sin story och utmaning!

Torsdag

ERIK ALFREDSSON

Alfredsson Transport AB är ett 81-årigt prisat familjeföretag som idag drivs av tredje generationen. Alfredssons arbetar  strategiskt med fordonsekonomi och miljö. 5 av företagets anställda är sk APL-handledare som utbildar gymnasieelever och elever från vuxenskolor för att förse branschen med rätt kompetens.

Torsdag

SUAD ALI

Suad Ali började sin bana i den ideella sektorn och tog sedan steget över till myndighetsarbete. Hon föreläser om ungt ledarskap och är krönikör i tidningen Chef. Med på affärstidningen Forbes lista ”30 under 30” för unga talanger i Europa. Vinnare i kategorin Årets opinionsbildare när Veckans Affärer utsåg Sveriges Unga Supertalanger 2016. En av årets sommarvärdar på Sveriges Radio. Har siktet inställt på FN:s högkvarter.

Torsdag

ULF STERN

1981 var vi 5 killar som delade tiden mellan Ryds Allé 11 och ett tält utanför Barsebäcks kärnkraftverk. Idag är IFS en världsledande leverantör av affärssystem med en omsättning på 4,2 miljarder och över 3500 anställda. Vad hände? Hur blev IFS ett ledande IT-företag med snabb tillväxt och hur skapades vår unika kultur som har varit en viktig faktor för vår kraftiga expansion och globalisering.

Fredag

MAGNUS MALM

Från den första lilla fastigheten med sex stycken små lägenheter till dagens innehav om ca 90 000 kvadratmeter kontors-, bostads- och butiksytor har resan för Företaget Magnentus varit lång och krokig, men spännande!

Fredag

KARIN ELEBRING

Från kallskänken med ostronöppning som sin specialitet till ett tvåmannaföretag i skymundan. Nu fjorton år senare en omfattande restaurangkoncern med sammanlagt sju restauranger i Östergötland. En smaklig och händelserik resa!

Ett initiativ av Linköpings Kommun, Norrköpings Kommun, Östgöta Media, Region Östergötland & Östsvenska Handelskammaren

Designed and Developed by ThemeXpert.